Foredrag

Er du arrangør?

Hvis du skal bruge en kort tekst om mit foredrag, så brug eventuelt en af disse:

1) En uskyldig familie blev til, fordi Peter Aalbæk spurgte Katrine Marie Guldager om hun ikke ville skrive en roman som han så kunne filmatisere. Mod et forskud ville han så give hende nogle forskellige benspænd. Et af dem var, at romanen skulle foregå i Svendborg, et andet var, at den skulle have en præst i hovedrollen. Kom og hør, hvordan samarbejdet kom i stand og om, hvordan romanen tog en drejning  – og pludselig kom til at handle om noget helt andet.

2 Køge-krøniken begynder i 1938 og slutter i 1988 og dækker således 50 års Danmarkshistorie og den familierevolution, som fandt sted i 70’erne. I krøniken følger vi fire generationer i en konkret familie fra Køge, dog med hovedvægten på de to centrale figurer, Henry og Leonora. I sit foredrag fortæller Katrine Marie Guldager, hvordan krøniken blev til, om sine tanker undervejs. Hvordan er det at skrive et større romanværk? Oplæsning undervejs.

Mht billede kan du enten kontakte mit forlag, Politikens Forlag, eller du kan frit kopiere dette billede:

 

Nyt pressebillede

 

 

 

Kig under nyt fra forfatteren for aktuelle foredrag.

 

Kontakt Katrine Marie Guldager her

Et svar til Foredrag

  1. Jens Peter Olesen, Brøndsvej 9C, 6600 Vejen skriver:

    Vi er en gruppe personer i en læsekreds i Vejen som meget gerne kunne tænke os et foredrag fra dig. Vi kunne godt være med til at arrangere foredraget i Vejen området.
    Eller er der planlagt noget i området efterår – vinter 2017 eller forår 2018?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *